Laco kommt auch nicht. Pilsener Eishockeyspieler suchen weiterhin einen Torwart für Frodl

Han sa till BBC Tour Champion: “Jag har inte tecknat ett annat kontrakt ännu.” Innan Touren, Geraint Thomas fick Sky-erbjudandet att förlänga kontraktet med tre år, men då var lön i olika dimensioner . Nu hävdar agenten 3,5 miljoner euro om året för honom.

Det finns inte många stall som har råd att dra det till ett sådant pris i det nuvarande läget på marknaden.De skulle förmodligen ha ett intresse för Emirater, men det skulle inte vara ett liknande toppmodern supportteam som Sky i världen. “Jag tror fortfarande att jag kan vinna Touren för femte gången”, säger Chris Froome, som ambitionerar sina ambitioner.

Thomas sa till BBC: “Det finns fler lag som vill ha mig, men jag måste Tänk först på alla positiva och negativa. Hur som helst utesluter jag inte att jag kommer att lämna Sky-laget efter säsongen.Det är ett stort beslut. ”

 Vem ska köra Vuelta? b> Naira Quintan och Alejandro Valverde .

Även Steven Kruijswijk, Romain planerar att starta topp tio Bardet och Ilnur Zakarin.

Simon Yates kommer tillbaka till scenen, tills det sista men ett berg Gira, men också andra hjältar Italienska Grand Tour: övergripande tredje Miguel Angel Lopéz och Thibaut Pinot , som kollapsade från 3: e plats dagen före slutet av loppet. Fabio Aru , vinnare av Vuelta 2015.

Varken Chris Froome eller Egan Bernal kommer att börja. “Sky-laget har ännu inte meddelat vem som ska vara deras ledare”, säger Javier Guillén, Vuelta direktör. I line-up kommer Davide De La Cruz, Michael Kwaitkowski och den stora brittiska talman Tao Geoghegan Hart

att vara på linjen.

Tom Dumoulin är redan Årets Grand Tour-tävlingar är över, hans Sunweb-team kommer att leda en läkt Wilco Kelderman i Spanien, fjärde förra året.

När kommer tjeckerna att återkomma på Grand Tour?

ännu inteBredare nomineringar inkluderar Roman Kreuziger (Mitchelton-Scott) och Jan Hirt (Astana).

“Teamet ska meddela mig de närmaste dagarna,” säger Kreuziger, som också kommer att vara i Polen-scenen med Simon Yates under de återstående två månaderna av säsongen.

För helgen återkommer Hirt för första gången sedan Gira på Clásica de San Sebastián, där Astana är ledare för Astana och Colombiens klättrare Lopez. Jag på VUELT?Roman Kreuziger på den italienska Grand Tour.

“Det beror på hur Peter kommer samman efter Tour Crash”, säger Patxi Villa coach. Peter Sagan planerade ett europeiskt mästerskap i Glasgow i augusti och då kanske en Vuelta, men han vill också vinna en total World Tour seger med 140 poäng före Thomas. För att konsolidera sin position skulle det vara att föredra att han väljer engångsföretag i Kanada i stället för Vuelta. I september kunde han bli den första cyklisten som vunnit VM fyra gånger i rad.Men profilen med 5000 meter höjd och upp till 28 procent av rampen registrerar inte Sagan. “Han vill ändå visa sig i Innsbruck i bästa möjliga form”, säger Patxi Villa.

  Vilka överföringar väntar på?

Dagens överföringsfönster öppnas, men det är fortfarande ovanligt . Richie Porte har tidigare meddelat en avgång från BMC till Trek och BMC lämnar också Tejay van Garderen (EF Drapac) och Rohan Dennis (Bahrain Merida) Sky

Styrkan i Sky-laget ska stärkas av Movistar, som hjälper Quintan, Lando och andra i år.

Tjeckiska förare kommer att vara intressanta Följ händelserna kring 23-årige Michal Schlegel från andra klassens CCC.Hans sponsor slås samman med BMC, så för honom att öppna vägen till första divisionen.

Do tohoto týmu by podle zákulisních spekulací mohl zamířit rovněž německý sprinter André Greipel z Lotta Soudal.Detta bör ersättas i det belgiska stallet av australiensiska uttrycket Caleb Ewan , fortfarande arg på att Mitchelton-Scott har glömt honom för turneringsvalet. > Nacera Bouhanni för att försöka lösa in kontraktet med Cofidis för ett andraårskontrakt och gå till ett annat lag i förväg.

Den aktuella säsongen ligger i sina befintliga stall b> och Leopold König , enligt tidigare tecken, Roman Kreuziger borde förbli i Mitchelton-Scott.

förlängt av Peter Vakoch i Quick-Step, men han var preliminärt lovad att göra det.