Canary Canary: Trei câștiguri în opt zile. Aici, cu Real, e de la Las Palmas

Un astfel de salt nu este adesea văzut, mai ales atunci când luați în considerare circumstanțele. Las Palmas, liga începător, după douăzeci și cinci runde avea doar douăzeci și unu de puncte, ghemuindu-se pe locul de alunecare al XVIII-lea în spatele unei serii de trei jocuri pierdute într-un rând și de a câștiga unul din ultimele opt jocuri.

Se pare că speranța de a menține încet să dispară undeva pe fundul oceanului, o echipa din Insulele Canare Gran Canaria o separă de toți ceilalți participanți în La Liga. Până la sfârșitul competiției, în timp ce încă au rămas treisprezece runde, dar jucătorii au încetat încet să creadă.

„Am văzut în totalitate negru“, a spus căpitanul David Garcia. „Cabina domnea pesimism“, a declarat adjunctul său Angel Lopez.

Acum, totul este complet diferit.În trei runde, vměstnaných in doar opt zile, trei jucători Las Palmas a câștigat, de altfel, nu a primit nici un gol. Bateti Eibar, chiar sablat Getafe 4: 0 și salvat cel mai bun pentru ultima sâmbătă:. Câștiga pe teren patra Villarreal

Pentru a face povestea și mai elegant, victoria neașteptată a lovit doar căpitanul său cap García. Mijlocașul de ani a jucat în Las Palmas aproape întreaga carieră, dar prima liga din vara nu a gustat. Și împotriva Villarreal a trăit pentru a vedea obiectivul premiera care poate fi la sfârșitul sezonului un preț imens.

Nouă puncte tras echipa de la „fundul mării“ în condiții de siguranță la țărm, un loc al cincisprezecelea pe masă.El are un punct de patru puncte în poziția de coborâre, iar jurnaliștii din Gran Canaria sunt în euforie. „Această echipă își îndeplinește visele noastre“, ei scriu.

Primul vis devenit realitate era deja un proces în La Liga că nici o echipă din Insulele Canare a jucat din 2010.

Apoi, un sezon la Tenerife a fost cel mai mare concurent, în anii ’90 un participant tradițional, dar a căzut din nou. Las Palmas este printre elita ultimul aspect în 2001/2002 sezon, el a afectat, deoarece doi ani și chiar a jucat doar liga a treia.

Procesul de play-off a fost, prin urmare, un mare succes, dar, de asemenea, o provocare.Echipa cu tricouri de culoare galben-albastră aștepta brusc jucători de stele, care, combinate cu călătorii exigente, le-au dat jucătorilor o mână.

Datorită locației a arhipelagului, care are o distanță mult mai aproape de Africa de decât țărmurile europene pentru ei aproape orice mod de teren cu adversarul și din spate este de 4000 de kilometri și ore petrecute într-un avion.

Duminică va ierta un drum lung, o stea specială de la Madrid, plină de stele, va veni la paradisul turiștilor. Cu câteva zile în urmă, o astfel de luptă ar fi un motiv de îngrijorare, dar pe de altă parte, este încântată. “Aici, cu Real”, a stat după o victorie de week-end în titlul unuia din jurnalele locale.

Este destul de probabil că stelele de la Madrid vor eufora din nou. Pe de altă parte – când a reușit să câștige în Villarreal…La urma urmei, echipa din orașul-port a avut paisprezece jocuri la rând neînvins, chiar și 620 de minute nu a primit un gol.

Pentru a sparge o astfel de serie poate echipa doar puternic. Un Gran Canaria acum speranța că o astfel de rândul său, în cele din urmă, după ani de a avea.