Jucătorii de handbal vor să obțină un al treilea Netbet premiu împotriva Serbiei în runda de calificare

În trece două echipe Netbet din fiecare grup de patru și cele mai bune întregului al treilea loc.

In timp ce casele de pariuri considera echipa cehă sub un ușor favorit, Bašný antrenor și jucători să se construiască în rolul de underdog. Chiar Netbet dacă sârbii nu dispun de cei patru piloni cheie.

“Spre deosebire de noi, sârbii au fost în toate campionatele recente. Acum, ei sunt lipsesc patru jucători care au intrat în grevă pentru a protesta față de antrenor anterior Netbet și încă să ia pedeapsa acordată de Uniunea Sârbilor „a spus poezia.

“ Ca echipă, acești jucători au fost, au fost sârbi Campionate În al doilea rând, atunci când au existat , au fost cincisprezece. Nu am fost deloc la aceste evenimente. Deci, încă nu suntem echipe egale.Dar, cu siguranță, ne oferă mai multe șanse decât în ​​cazul în care au venit Netbet la Zlin Serbiei la forță maximă „, a adăugat antrenorul.

sârb în dueluri cu echipa cehă va Dragica Djuričová antrenor interimar care a înlocuit în Netbet pariuri online Romania februarie revocat Sasha Boskovic. Oponenții Campionatului Mondial din decembrie au terminat pe locul 15, dar acum trei ani au câștigat argint la domiciliu. La Campionatele Europene předloňském clasat pe locul al cincisprezecelea sârb, de asemenea, în 2012, au fost trei.

„sârb, probabil, ușor favorit, dar cred că acasă am fost capabili să conteste echipe mai puternice. Prin urmare, cred că atunci când ne așezăm miercuri, îi putem învinge. Ar fi o rușine dacă nu am fi făcut-o. Vom face tot ce putem pentru a obține două puncte miercuri.Să fim sinceri, în Serbia Netbet va fi dificil „a declarat căpitanul Iveta Luzumová, care a revenit pe terenul după o intervenție chirurgicală tiroida.

“ sârb sunt favorite. Dar cred că nu trebuie să jucăm sub presiune. Putem, atâta timp cât trebuie. Și, desigur, vrem să câștigăm. Atunci când o victorie acasă, două puncte Netbet în felul în siguranță mai ușor pentru visul nostru mare și că este campionatul în Suedia „, a declarat Michael Hrbková ambreiaj.

Jocul începe în Zlin miercuri, la ora 18:00 sportive Netbet în direct Ct. Duminică, în Kraljevo este programată pentru răzbunare.